Privacyverklaring

Algemeen

Yoga Jiva gevestigd aan de Moussaultstraat 9 in Asten, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Yoga Jiva neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met mij op, bij voorkeur per e-mail:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.         

Derden

Yoga Jiva  zal zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaan en deze uitsluitend aan derden verstrekken indien dit noodzakelijk of daartoe op grond van de wet verplicht is. Yoga Jiva is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de wijze waarop derden omgaan met je persoonsgegevens.

Bewaartermijn

Yoga Jiva bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor deze verwerkt worden, tenzij dit nodig is om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Yoga Jiva zal je gegevens, op verzoek, verwijderen als er geen lessen meer worden genoten bij Yoga Jiva.

Verwerking van persoonsgegevens

Door gebruik te maken van het aanvraagformulier en inschrijfformulier laat je je persoonsgegevens bij Yoga Jiva achter. Daarin geef je je blessure’s aan; vaak van tijdelijke aard. Dit ter kennisgeving aan Yoga Jiva  i.v.m. het veilig kunnen geven van de yogalessen.

Doeleinden verwerking

Yoga Jiva verwerkt je persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doelen:

  • Je sms per app of mail te kunnen benaderen indien er veranderingen zijn in het lesrooster
  • Veiligheid van de yogi i.v.m. blessures
  • Versturen van nieuwsbrieven

Geautomatiseerde besluitvorming

Yoga-Jiva neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Yoga Jiva tussen zit.

Cookies en passieve tracking

Yoga Jiva gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Van Dongen Design gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we onze website op basis van deze informatie kunnen optimaliseren. 

Je stemt met uw bezoek aan onze website automitisch in voor het gebruik van deze cookies. 

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Nieuwsbrief

Op dit moment verstuurt Yoga Jiva ieder kwartaal een nieuwsbrief aan haar yogi’s om hen op de hoogte te brengen van de laatste relevante ontwikkelingen. De nieuwsbrief wordt door Yoga-Jiva zelf gemaakt.

Social media

Via mijn website kun je social media benaderen zoals Facebook.

Wijzigingen

Yoga Jiva  behoudt zich het recht voor de privacyverklaring  op ieder gewenst moment te wijzigen. De meest actuele versie vind je op mijn website. Ik adviseer je regelmatig op deze webpagina te kijken of er veranderingen zijn doorgevoerd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Yoga Jiva en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou heb in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer binnen een redelijke termijn, doch uiterlijk binnen vier weken, op je verzoek.

Yoga Jiva wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:

Yoga Jiva
Moussaultstraat 9
5721 KE Asten
Tel. 06 - 20 28 57 04
KvK Eindhoven 57866309

http://www.yogajiva.nl/

blad

© Yoga Jiva 2019 - Website: Van Dongen Design

logo

Yoga Jiva
Moussaultstraat 9
5721 KE Asten

T: 06 20 28 57 04
E:

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.