Liesbeth Oosterink

 

Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2006 ben ik in aanraking gekomen met zwangerschapsyoga. We verhuisden naar de Verenigde Staten en ik wilde me zo goed mogelijk voorbereiden op mijn bevalling. Zwangerschapsyoga hielp mij mijn lijf te versterken en mijn geest te kalmeren. Door yoga groeide het vertrouwen in mijn zwangere lijf en het groeiende kindje in mij, net als het vertrouwen in een positieve bevalling. Een mooie dochter werd geboren en het zaadje voor yoga was geplant! Sindsdien ben ik yoga blijven doen. Er volgden nog een dochter en een zoon. Daarna combineerde ik een lange tijd yoga met hardlopen en momenteel beoefen ik dagelijks Ashtanga Yoga.

Ik heb de docentenopleiding van Birthlight in Utrecht gevolgd en geef met veel liefde en plezier les in het leren ontspannen van lijf en geest, ademhalingstechnieken die van pas komen bij de bevalling en diverse spierversterkende oefeningen. Daarnaast ben ik bezig met het afronden van een opleiding tot doula.
Ik hoop hierdoor een welkome bijdrage te kunnen leveren waardoor je als aanstaande moeder vol vertrouwen en met een positieve mindset je bevalling tegemoet gaat. 

Ik zie je graag op de mat bij Yoga Jiva. 

blad

Meld je aan voor de nieuwsbrief

© Yoga Jiva 2023 - Website: Van Dongen Design

logo

Yoga Jiva
Moussaultstraat 9
5721 KE Asten

T: 06 20 28 57 04
E:

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.