Sprankelende klankconcerten

 

 

Sprankelende klankconcerten

Een klankconcert is een weldaad voor je lichaam en je geest. Door de trilling van de verschillende klanken ontspant je lichaam tot diep in de cellen.Dit najaar komt Gonnie Feddema naar Yoga Jiva om een klankconcert te geven.

klankschalen Gonnie Feddema

 

Wegdromen en ontspannen in de 'dreamtime'. De fase tussen slapen en waken. Ervaar de trilling van klanken. Ze gaan het gesproken woord voorbij, resoneren in je lichaam en raken je daar waar heling mag plaatsvinden.
Je kunt luisteren naar de klanken en ritmes van instrumenten uit allerlei culturen zoals: Native flutes, shaman drums, handpan, kristallen en Nepalese klankschalen en gong, sansula, ratels en belletjes enz. Ook wordt de stem gebruikt  voor een soort 'oerzang'.  Tijdens het concert wordt ook rondgelopen met instrumenten, waardoor je de trilling van dichtbij kunt ervaren. Liggend op een matje kom je tot diepe ontspanning; de werking is nog lang voelbaar.

Een klankconcert is een zachte manier om tot ontspanning of healing te komen; zelf hoef je niets te doen als comfortabel te liggen onder een dekentje, en alles te laten gebeuren en vooral er heerlijk van genieten.

Ieder concert klinkt en voelt anders; geen enkel concert is hetzelfde. Dit komt omdat de groep mensen en de energie daarvan ook iedere keer anders is, en daarop wordt afgestemd. Een concert kan nog lang nawerken; ons lichaam bestaat voor het overgrote deel uit water en omdat de trilling van deze instrumenten het water in onze lichaamscellen in beweging brengt, wordt ons lichaam gereinigd, gemasseerd en ontdaan van blokkades.

Het effect hiervan is soms dagenlang merkbaar.

 


Lokatie:                                                  Yoga Jiva, Moussaultstraat 9, Asten
Data:                                                      Vrijdagavond 30 september en vrijdagavond 14 oktober 
Tijdstip:
                                                  19.30-21.30 uur
Bijdrage per avond:                                 leden: € 25,00      niet leden: € 30,00


Aanmelden kan via DEZE LINK  je komt dan bij Momoyoga en kunt dan kiezen voor het aankopen van de workshop klankconcert.

Vergeet niet om je daarna aan te melden voor de desbetreffende avond, zodat je plek gereserveerd is.

Voor vragen of meer informatie mail naar:  


 

 

blad

© Yoga Jiva 2022 - Website: Van Dongen Design

logo

Yoga Jiva
Moussaultstraat 9
5721 KE Asten

T: 06 20 28 57 04
E:

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.