Optim-ice yourself

Wil je meer onspannen zijn en in staat zijn je energieniveau te verhogen?

Je focus, aandacht én doorzettingsvermogen versterken? Ontdekken dat je veel meer in staat bent dan je zelf denkt? 

Óf gewoon eens buiten je comfortzone stappen en een flinke energieboost ervaren? Ademcoach Edwin Den Breejen neemt je mee op deze  inspirerende "reis". 


We leven in een tijd van deadlines, hoge verwachtingen, véél impulsen en een druk leven. Dit kan een gevoel geven alsof we de hele tijd in een "hoge" versnelling staan. Vaak leidt dit tot chronische stress met allerlei negatieve lichamelijke geestelijke gevolgen van dien. 
Wil je meer ontspannen zijn en in staat om je energieniveau te verhogen? Je focus, aandacht en doorzettingsvermogen versterken?

Kom dan naar de workshop Optim-ice Yourself verzorgd door ademcoach en Wim Hof trainer Edwin Den Breejen. 


Datum:        Zaterdag 6 juni 2020 

Tijdstip:      Van 11.00 - 15.00 uur

Locatie:       Moussaultstraat 9, Asten

Bijdrage:     € 99,00 per persoon, te voldoen op Rekeningnummer NL66RABO0300233655 ten name van Yoga Jiva onder vermelding van Optim-ice yourself en je naam.

Na ontvangst van je betaling en het ondertekend formulier Eigen risico ontvang je een bevestiging via mail dat een plaats voor je gereserveerd is.

Aanmelden: stuur een mail naar:   of neem contact op met Franca Gijsbers: 06 20 28 57 04

Programma:


In één workshop leer je diverse ademhalingstechnieken, ervaar je de voordelen van koude confrontatie en verkrijg je de juist mindset.  Deze basis geeft je de tools om na de workshop zelf door te gaan met het optimaliseren van je fysieke en mentale vermogens. Het is een eenvoudige en effectieve manier om je sterker, gezonder en gelukkiger te voelen. 

De workshop is voor iedereen die op zoek is naar:

* meer rust in het hoofd

* het vinden van de juiste balans tussen inspanning en ontspanning, verbetering van gezondheid en weerstandEdwin Den Breejen

* hoger energieniveau gedurende de dag

* betere focus en concentratie

* stressreductie en beter omgaan met stress

* meer zelfvertrouwen

* betere nachtrust

De workshop bestaat uit:

* theorie, mindset en ademhalingsoefeningen

* oefeningen om je concentratie- en doorzetttingsvermogen te ervaren

* het ontdekken van je eigen fysieke en mentale weerstanden, hoe je kunt kiezen tussen spanning en ontspanning

* als afsluiting omgaan met extreme situatie: Het ijsbad (dit is optioneel)

Edwin Den Breejen

Edwin den Breejen (1970) is in het dagelijks leven vader, partner, sporter en directeur bij een multinational. Daarnaast is Edwin een gepassioneerd ademhalingsinstructeur.
Deze "rollen" hebben hem veel ervaring gegeven op zowel het zakelijke als het persoonlijke vlak.

Door een samenloop van “toevalligheden” kwam de Wim Hof Methode op zijn pad. Na het volgen van een workshop en aansluitend het 1 jaar zelf actief beoefend te hebben, voelde hij “dit wil ik anderen ook graag laten ervaren”. Vervolgens heeft Edwin in 2017 de instructeursopleiding bij de Wim Hof Academy succesvol afgerond.

Tijdens zijn verdere ontwikkeling heb hij de kracht van ademhaling ervaren. Na nog diverse cursussen gevolgd te hebben is hij ook ademhalingsinstructeur geworden.
Na het lezen van het boek “Zuurstof Winst” (Engels: “Oxygen Advantage®) werd hij bijvoorbeeld zeer enthousiast over de nieuwe inzichten en mogelijkheden en is hij zich verder gaan verdiepen in de methode van Patrick McKeown (dé wereldwijde autoriteit op gebied van de Buteyko Methode). In november 2017 is hij geslaagd als instructeur en daarmee gecertificeerd om trainingen te geven. 

 

blad

© Yoga Jiva 2020 - Website: Van Dongen Design

logo

Yoga Jiva
Moussaultstraat 9
5721 KE Asten

T: 06 20 28 57 04
E:

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.