(rol)Stoel Yoga

(rol)stoel yoga is een milde vorm van yoga die wordt beoefend met behulp van een (rol)stoel. Een groot aantal houdingen voer je zittend uit.
Bij de staande houdingen gebruikt u de stoel als ondersteuning. Omdat gecompliceerde en complexe oefeningen bij stoelyoga niet aanwezig zijn, kan iedereen deze yogavorm beoefenen. 
Het is uitermate geschikt voor iedereen met fysieke beperkingen waarvoor het beoefenen van yoga op de mat niet mogelijk is. Daardoor is deze yogavorm ook geschikt voor ouderen. 
De lessen zijn er op gericht om de spieren en gewrichten soepeler te maken. Je leert spanningen los te laten en uw concentratie en motoriek te verbeteren.
En dat allemaal binnen de grenzen van je eigen beperkingen. Ook al wordt deze yoga vorm beoefent op een (rol) stoel, deze yogavorm heeft ook wel degelijk een positieve invloed op uw lichaam en geest. De duur van de lessen is 1 uur. 

Interesse om de werking te ervaren? Meld je aan voor een gratis proefles via het contactformulier of bel met Franca Gijsbers: 06 20 28 57 04. 


blad

Meld je aan voor de nieuwsbrief

© Yoga Jiva 2023 - Website: Van Dongen Design

logo

Yoga Jiva
Moussaultstraat 9
5721 KE Asten

T: 06 20 28 57 04
E:

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.